16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Обережно, крихкий лід!

Взимку любителі риболовлі масово вирушають на річки, ставки та озера. Проте часом громадяни нехтують правилами безпеки і вважають, що якщо лід є міцним, то ніхто не потоне. Це хибна думка, яку доводять статистичні дані загибелі людей на водоймах.

Саме тому 28 лютого з метою попередження загибелі та травмування людей на водних об’єктах у зимовий період фахівці Новгород-Сіверського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області з працівниками Філії НТКУ «Сіверська» провели профілактично-роз’яснювальну роботу серед рибалок на річці Віть, що у м. Новгород-Сіверський.

Під час заходу фахівці районного відділу розповідали про правила безпечного поводження на кризі. А також пояснювали, як правильно діяти у випадку потрапляння у крижану воду. Усім поінформованим громадянам фахівці ДСНС вручили пам’ятки з основними правилами безпеки на льоду.

Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає, що промерзнути та застудитися найменша із неприємностей, що очікують вас на підмерзлих водоймах. Тому жодна радість – ані риболовля, ані катання на кризі не коштують самого цінного – людського життя!

Начальник Новгород-Сіверського РВ У ДСНС України у Чернігівській області Андрій Анікієнко