16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Звернення міського голови Олега Бондаренка до Дня Героїв Небесної Сотні.

Шановні новгород-сіверці!

20 лютого Україна вшановує пам’ять відважних, сильних духом, мужніх сміливців, які підняли людей на боротьбу під час Революції Гідності за Україну, її світле майбутнє. І за цю боротьбу, за нашу за вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них - молоді, сильні, ті, що лише починали жити.

Сотні проповідей є ніщо в порівнянні з тим, що вчинили для нас ці люди. Адже їхній вчинок – то велика жертовна любов. І якщо ми збагнемо це - не буде поміж нами зла. Подвиг Героїв Небесної Сотні, мужніх, незламних українців та їхніх побратимів інших національностей, чиї душі зустрів Господь на небесах, назавжди залишиться в пам’яті нинішніх і прийдешніх поколінь взірцем героїчної самопожертви, незламної та щирої любові до Батьківщини.

Кожного дня, у час, коли наша країна переживає суворі випробування, їх приклад нагадує нам про потребу в єднанні і згуртованості. Тож нехай світла пам’ять про величний подвиг Героїв Небесної Сотні додасть нам сил і наснаги в цей нелегкий час, зміцнить наш дух та віру в краще майбутнє.

А мужнім сміливцям царство небесне! І пам’ятаймо: Герої не вмирають!

Вони назавжди залишаться в наших серцях!

Міський голова Олег Бондаренко