16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Афганістан – мій біль, моя пекуча пам’ять

Сьогодні, 15 лютого 2017 року відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій та території інших держав.В рамках відзначення цієї визначної дати відбулось засідання "круглого столу", у якому взяли участь керівництво міста та району, керівники соціальних служб, медичних установ, представники місцевих ЗМІ, громадськість.

Керівництво та працівники міської ради разом з воїнами-афганцями вшанували загиблих та поклали квіти до пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам, що у парку ім.Т.Г.Шевченка, взяли участь панахиді, яку відправиви настоятель Успенського Собору о. Сергій.

Після вшанувальних заходів всі учасники взяли участь в урочистостях, що відбулись у гімназії №1 ім.Б.Майстренка.Зі словами вдячності до воїнів-інтернаціоналістів звернулись: Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко, в.о.голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко,військовий комісар Олег Отрощенко, ветерани Іван Шульга та Афганістану Володимир Магоня.

По завершенню урочистої частини, відбувся концерт у якому взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, гімназії №1 ім. Б.Майстренка, дитячої музичної школи, депутат міської ради Євген Бурико, учасник художньої самодіяльності Смяцького сільського будинку культури Віктор Сич.

ФОТО