16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Славні бойові традиції та добру військову славу українців - сильних, сміливих воїнів ще з часів Київської Русі та козацької вольниці - Ви продовжили у ХХ столітті, ставши їхніми гідними нащадками. Вірність присязі, мужність, приклади справжнього героїзму продемонстрували українці, які у складі військових з’єднань колишнього Радянського Союзу приймали участь у бойових діях та несли службу на території Республіки Афганістан, в Лівані, Ефіопії, Єгипті, Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Югославії. Ви з честю виконали свій військовий обов’язок, стали справжнім прикладом людської відданості, героїзму та мужності.

Світла пам’ять про тих, хто не повернувся з походів та операцій в горах і пустелях, з бойових вильотів, хто поклав своє життя при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країн, в яких Ви несли військову службу, житиме в серцях людей.

Бажаю всім Вам - учасникам бойових дій в Афганістані, учасникам бойових дій на території інших держав, матерям, які не дочекалися своїх синів, Вашим родинам міцного здоров’я, родинного благополуччя, мирного неба над головою і нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні!

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.