16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
У міській раді відбулась зустріч міського голови з учасниками творчого об'єднання "ШиКо" щодо проведення фестивалю у місті Новгороді-Сіверському.

28 січня 2017 року у залі засідань Новгород-Сіверської міської ради відбулась зустріч міського голови Олега Бондаренка, керівництва та посадових осіб міської ради з учасниками громадської організації - творчого об’єднання ”ШиКо”, Олегом Кошовим, Романом Нестеренком, Сергієм Зеляком. На зустрічі мова йшла про організацію та проведення у місті Новгороді-Сіверському фестивалю міжнародної творчості та бойових мистецтв ”Сіверські обійми” за участю гостей з Республіки Білорусь та Грузії. Попередньо обговорили організаційні моменти святкових дійств, які планується провести протягом трьох днів 14-17 липня 2017 року. Місцем проведення організатори планують зробити територію місця відпочинку (пляжу) поблизу рятувальної станції. Обговорили можливі ключові конкурсні моменти, їх тематичну прив’язку у загальний хід заходів.

Організатори запланували підготувати конкретні пошагові сценарії кожного фестивального дня з їх змістовим наповненням, розрахувати фінансову (витратну) частину та через місяць зустрітися знову більш широким колом запрошених аби більш детально обговорити організаційні моменти.

Фоторепортаж: