16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відбулось Пленарне засідання шістнадцятої сесії сьомого скликання

7 січня 2017 року відбулось пленарне засідання шістнадцятої сесії сьомого скликання. Відкрив сесію міський голова Олег Бондаренко. Депутати міської ради традиційно проспівали Гімн України та розпочали роботу. На пленарному засіданні були присутні члени молодіжної ради, які запрпонували свою допомогу у роботі на виборчих округах депутатам міської ради.

На порядок денний було винесено ряд питань,а саме: Докладніше

1. Про внесення змін до рішення 4-ої сесії міської ради VII скликання від 30 грудня 2015 року № 48 "Про міський бюджет на 2016 рік".

2.Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в місті Новгород-Сіверський.

3. Про затвердження Програми соціального захисту інвалідів, які проживають у місті Новгород-Сіверський, на 2017 рік.

4. Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 09 грудня 2016 року № 213 «Про надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності».

5. Про внесення змін до рішення 1-ої сесії міської ради VII скликання від 18 листопада 2015 року № 8« Про визначення умов оплати праці міського голови та посадових осіб міської ради».

6. Про затвердження штатної структури закладів та установ освіти міста.

7. Про оплату праці педагогічних працівників.

8. Про внесення змін до рішень сесії міської ради.

9. Про продовження терміну дії договору оренди землі.

10. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

11. Про затвердження плану роботи міської ради на 2017 рік.

12. Про затвердження Положення про орган з питань містобудування та архітектури (архітектор міста) Новгород - Сіверської міської ради.

13. Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлового приміщення

14. Про внесення змін до рішення 49-ої сесії міської ради VI скликання від 13 жовтня 2015 року «Про передачу майна комунальної власності».

15. Про передачу майна комунальної власності територіальної громади міста Новгород-Сіверський в господарське відання КП «Добробут».

16. Різне.

За результатами розгляду порядку денного було прийнято ряд відповідних рішень.