16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання Новгород-Сіверського міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня Соборності України.

Шановні жителі Новгорода-Сіверського!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України! Світла думка про сильну єдину, соборну і незалежну Українську державу гріла серце і вела по життю не одне покоління українських патріотів. Народна пам’ять та сторінки архівних документів донесли до нас чимало яскравих спогадів про буремні часи Української революції 1917-1921 років.

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію Українського народу непересічною величиною події, адже саме в цей день було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію Українського народу як свято національної єдності.

Кажуть, історія часто повторюється. Сьогодні, як і сто років потому, перед нашою державою постали нові виклики і нові загрози. Знову у жорсткому протистоянні українські патріоти відстоюють територіальну цілісність, свободу і незалежність нашої Вітчизни, часто ціною власного життя.

Низький уклін та величезна вдячність героям, які стали янголами-охоронцями мирного життя для всієї України. Міцного здоров’я вам, шановні земляки, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України! У єдності – наша сила!

Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко.