16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
У Новгороді-Сіверському з робочим візитом перебував народний депутат України Анатолій Євлахов.

16 січня 2017 року у місті Новгороді-Сіверському та Новгород-Сіверському районі перебував з робочим візитом народний депутат України, Анатолій Євлахов. У залі засідань Новгород-Сіверської міської ради народний депутат поспілкувався з керівництвом та активом міста та району. Були обговорені проблемні питання з життя міста та району.

Так, Новгород-Сіверській міський голова Олег Бондаренко з акцентував (ДАЛІ ) увагу народного депутата на необхідності докласти спільних зусиль задля проведення реконструкції міського стадіону у місті Новгороді-Сіверському, продовжити курс на модернізацію парку спеціальних автомобілів комунального підприємства міської ради ”Добробут”. Також було обговорено поточний стан справ у місті Новгороді-Сіверському та Новгород-Сіверському районі.

Народному депутату було продемонстровано придбаний нещодавно для комунального підприємства міської ради, мінітрактор з навісним обладнанням.

Народний депутат України Анатолій Євлахов у ході візиту також відвідав комунальний заклад Новгород-Сіверської районної ради ”Центр первинної медико-санітарної допомоги”.

Фото візиту: