16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
НОВГОРОД-СІВЕРСЬКИЙ ЗУСТРІВ НОВИЙ 2017 РІК!

Сьогодні, 1 січня 2017 року,новгород-сіверці традиційно прийшли на площу Князя Ігоря, щоби продовжити святкування Нового року. Тут їх очикувало багато цікавого.

На початку свята всіх присутніх з Новим роком привітав міський голова Олег Бондаренко. Працівники культури міської ради підготували святкову музично- розважальну програму з веселими конкурсами та казковою виставою. Для любителів спорту були підготовані спортивні "випробування". Всіх активних учасників очікували гарні призи.

Не обійшли увагою на святі і маленьких глядачів. До їхньої уваги була представлена розважальна програма за участю казкових героїв: Діда Мороза, Снігуроньки, веселого клоуна, Фіксика, Лунтинка та Міккі Мауса.

Була робота на святі і для кухарів. Сьогодні вони безкоштовно пригощали всіх смачними гарячими млинцями з медом з пасіки Віталія Крома та запашними чаями з лікарських трав.

Після розважальної програми розпочалось караоке-шоу "На майдані", яке провели представники компанії "Giga Pon", для тих, хто любить та вміє співати.

Організатори свята ні кому не дали сумувати.

ФОТО