16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Нового Року та Різдва Христового

Шановні новгород-сіверці та гості нашого міста!

Відходить в історію 2016 рік, сторінки якого неоднозначні та складні, наповнені радощами перемог, сподіваннями і тривогами, здобутками і втратами. Проте, рік що минає, залишає на згадку про себе значного досвіду. Попри всі труднощі і негаразди українці гідно прожили минулий рік, згуртувалися, а це головна запорука розвитку у майбутньому.

У переддень Нового 2017 року хочу всім нам побажати миру, злагоди, віри, впевненості у завтрашньому дні. Давайте разом зберігати все найкраще, що маємо та разом досягати успіхів, розбудовувати економіку та інфраструктуру міста та країни на благо всіх її мешканців.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь громади міста, принесе стабільність, добробут, благополуччя і реальні зміни на краще.

Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Увійдімо у Новий рік із чистими помислами, наповнімо його добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Щасливого всім Нового року та веселого Різдва Христового!

Міський голова Олег Бондаренко.