16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Дня Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних сил України!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Збройних сил України!

Тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. На жаль, серед наших військових є й ті, хто загинув у боротьбі з ворогом. Пам'ять про них назавжди залишиться в серцях українців.

У час, коли формується і гартується нова українська армія, народ шанує і всіляко підтримує наших військових. Тисячі волонтерів з усієї країни вишукують можливість допомогти. Вірю: разом переможемо! А вам, герої, наша шана і доземний уклін за вірність присязі та військовому обов'язку! Величезна вдячність за патріотизм ветеранам армійської служби. Вони, пройшовши пекельне горнило Афганістану, пустелі Іраку, тяготи військової служби у багатьох «гарячих точках», на жаль, знову змушені взятися за зброю, аби захистити рідну Україну.

Низький уклін та велика подяка матерям, дружинам, родинам військових за те, що вмієте чекати так, як ніхто інший не вміє! Бажаю усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю України, а всім військовослужбовцям бажаю повернутися до рідних домівок живими і здоровими. Здоров'я і благополуччя! Миру і злагоди Вам і вашим родинам!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова Олег Бондаренко.