16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад усіх рівнів, члени виконавчих комітетів місцевих рад!

Щиро і сердечно вітаю всіх колег з професійним святом людей, які відкрито, прозоро та цілеспрямовано виконують найпочеснішу і водночас найважчу місію - служити людям.

Шановні голови місцевих рад, посадові особи місцевого самоврядування! На вас лягає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Саме на вас покладена місія вирішувати найболючіші питання з життя людей – членів ваших громад.

Дорогі колеги, будьте завжди мудрими, толерантними і розважливими, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу, і разом з усією громадою, депутатським корпусом, політичними партіями та громадськими організаціями в мирі та злагоді піднімайте потенціал рідного краю на вищий рівень.

Велика вдячність та повага ветеранам місцевого самоврядування, які вклали часточку душі в становлення і розвиток самоврядування. Нехай їхній багатий досвід в органах самоврядування стане прикладом натхненного служіння громаді для кожного з нас.

Особливі слова подяки депутатам усіх рівнів, які власним ентузіазмом та добрим прикладом згуртовують мешканців громади на гарні та потрібні справи.

Всій великій самоврядній родині зичу міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення та бажання працювати на благо рідної громади та всієї України.

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.