16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди 25-ї річниці Всеукраїнського референдуму на підтримку Акту про проголошення незалежності України.

Уже 25 років минуло з дня, коли українці свідомо і рішуче сказали всьому світові що Україна стає вільною, суверенною, незалежною, соборною державою. Значення цього факту важко переоцінити, адже мільйони українців визначили шлях подальшого розвитку своєї держави. Той день, 25 років тому назад, має стати взірцем консолідації всього українського соціуму у прагненні до розвитку, прикладом єдності народу, якому під силу вирішувати завдання історичної ваги.

Сьогодні, живучи у незалежній державі, ми знову змушені відстоювати незалежність та суверенітет нашої країни. Закликаю всіх і кожного своєю щоденною кропіткою працею, захистом кордонів рідної держави об’єднатися навколо вирішення завдань, спрямованих на побудову заможного суспільства, конкурентоспроможної економіки, таким чином підтверджуючи правильність вибору мільйонів українців 25 років тому, на референдумі.

Щиро вітаю всіх з 25-ю річницею історичного Всеукраїнського референдуму – всенародного волевиявлення, яким було підтримано Акт про проголошення незалежності України. Бажаю кожній людині, кожній українській родині достатку, добра, впевненості у завтрашньому дні та миру на нашій українській землі.

З повагою, Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко.