16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
"Зі святом,рідне місто!"

16-17 вересня Новгород-Сіверський відзначав річницю визволення міста від фашистських загарбників. З цієї нагоди міською радою було підготовано та проведено ряд заходів. Після урочистого покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків воїнам-визволителям, міський голова Олег Бондаренко, взяв участь у історико-генеалогічних читаннях "Родові таємниці сіверянського краю". У залі засідань міської ради відбулась зустріч керівництва міста з ветеранами Другої Світової війни, а тих, хто не зміг взяти участь у зустрічі, очильники міської ради відвідали на дому.

17 вересня всі жителі та гості міста відпочивали та насолоджувались розважальними заходами, що проходили у міському парку та на стадіоні. Багато цікавого було підготовано для всіх присутніх. Тут і виставки декоративно- прикладного мистецтва, і виставки місцевих підприємств, і пригощання різноманітними смаколиками, а найцікавішим була презентація найсмачнішого, найбільшого бутерброду з салом, після якої всі присутні мали змогу посмакувати найулюбленішим продуктом всіх українців та ще й на додаток відвідати смачної "Кромовухи", якою люб’язно всіх пригостив міський підприємець та депутат міської ради Віталій Кром. Яскравим видовищем свята став святковий концерт за участі артистів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та гостей свята з сусідньої Шостки- військогового оркестру під керівництвом майора Івана Макогона.

Взяли участь у святі та привітали Новгород-Сіверський та його жителів з найлюбленішим та найголовнішим святом, Шосткинський міський голова Микола Нога, керуюча справами Шосткинської міської ради Олена Кравченко, депутати Новгород-Сіверської міської ради. Завершилось свято увечері святковою дискотекою за участю київської групи "Червона шапочка".

(ФОТО СВЯТКУВАННЯ)