16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Навчання з перевірки антитерористичної захищеності

12 березня на базі Новгород-Сіверської міської ради відбулись учбові навчання, організовані координаційною групою Антитерористичного центру при УСБУ в Чернігівській області. Під час навчань перевірялись дії адміністрації та працівників установи у разі отримання інформації про загрозу або вчинення дій з ознаками терористичного акту, а також у разі виявлення предметів, які викликають підозру.

За результатами навчань було проведено детальний аналіз змодельованої ситуації. Алгоритм першочергових дій у разі виникнення подібних ситуацій та порядок інформування правоохоронних органів і спеціальних служб,було узгоджено з керівництвом міської ради.

У разі виявлення вибухових пристроїв, підозрілих предметів поблизу адміністративних установ органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, організацій та в місцях масового перебування людей, намірів здійснення терористичної, сепаратистської, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності, прохання відразу повідомити за номером телефону "гарячої лінії" - (0462)676-208. Інформація, що надійде, обов'язково буде перевірена.