16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники апарату міської ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!

Сьогодні, 7 грудня, Україна відзначає День місцевого самоврядування.

Майбутнє України неможливе без децентралізації влади та розвитку місцевого самоврядування.

Наше свято – це добра нагода для підведення підсумків, аналізу зробленого та планів на майбутнє. Не дивлячись на серйозні випробування, з якими зіткнулася наша держава та місцеве самоврядування в останні роки, міська рада плідно працювала над вирішенням цілого ряду важливих соціально-економічних питань розвитку Новгород- Сіверської територіальної громади.

Тож прийміть слова вдячності, шановні колеги, за вашу сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію у розбудові нашого міста. Ми з вами робимо спільну справу — розбудовуємо наше місто, наш рідний Новгород-Сіверський, працюємо задля його добробуту.

Вам випала висока довіра жителів територіальної громади міста представляти їхні інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їхнього життя.

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо людей , відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров'я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє . Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку Новгорода-Сіверського. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого рідного міста.

З повагою

Міський голова

ОЛЕГ БОНДАРЕНКО