16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
ВЧЕРГОВЕ СТАРТУЄ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ІМЕНІ МЕЦЕНАТІВ ТАРНОВСЬКИХ
Вчергове стартує обласний конкурс "Благодійник року" імені меценатів Тарновських. Конкурс проводиться щороку з 1 вересня по 1 грудня у семи номінаціях: - "Благодійник року - всеукраїнська бізнес-структура"; - "Благодійник року - регіональна бізнес-структура"; - "Благодійник року - неприбуткова організація"; - "Благодійник року - приватна особа" (передбачає визначення трьох переможців); - "Благодійник року - благодійник-початківець"; - "Благодійник року - представник малого бізнесу"; - "Благодійник року - кращий волонтер". У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв'язання суспільних потреб Чернігівської області.

Для участі у конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка (додається) та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою "Благодійник року-2015 " на адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації ( 14000, м.Чернігів вул. Бєлінського, буд №11) або на адресу електронної пошти ([email protected])до 25 листопада 2015 року

До заповненої заявки на участь у благодійному конкурсі додаються матеріали, які розкривають зміст благодійної діяльності претендента:

фотографії, відеозаписи, копії публікацій у ЗМІ, мультимедійні презентації тощо. Переможців буде визначено оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва, який відзначається, відповідно до Указу Президента України від 13.12.2007року №1220, щорічно у другу неділю грудня.

Контактна особа: заступник директора - начальни управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з гормадськістю Слєзко Ігор Іванович, (0462) 67-58-91.

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ Благодійник 2015.doc