16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Новгород-Сіверською міською радою розроблено проекти рішень "Про створення центру надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради" та "Про визначення переліку адміністративних послуг, що надаються через центр надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради"

Розробник – виконавчий комітет Новгород-Сіверської міської ради.

Головною метою прийняття рішень є забезпечення вдосконалення порядку надання адміністративних послуг, підвищення їх якості, створення сприятливих і доступних умов для реалізації фізичними і юридичними особами прав на одержання таких послуг.

З метою винесення на обговорення громадськості проект даних рішень та аналіз їх регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті Новгород-Сіверської міської ради в рубриці "Центр надання адміністративних послуг" не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проекту регуляторного акта.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проектів рішень "Про створення центру надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради" та "Про визначення переліку адміністративних послуг, що надаються через центр надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради" та аналізу їх регуляторного впливу становить 1 (один) місяць з дня оприлюднення.

Повний текст проектів рішень міської ради та аналіз впливу регуляторних актів буде розміщений на вeб-сайті міської ради http://ns-mrada.cg.gov.ua/

Зауваження та пропозиції від суб'єктів господарювання, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на протязі одного місяця з дати оприлюднення проектів регуляторних актів:

Новгород-Сіверською міською радою, за адресою: 16000, м. Новгород-Сіверський, вул. К.Маркса, 2, тел. 3-11-56, факс 2-11-57, e-mail: [email protected].