<<<1 - 11 з 705>>>


30 Грудня 2022 09:16Вітання

Шановні жителі Корюківського району!   Дорогі  українці!

Рік, що минає,  був не просто складним – він був лютим в усіх значеннях цього слова.  

Незважаючи на страшні випробування, ми вразили весь світ своєю сміливістю, стійкістю, рішучістю, взаємопідтримкою, злагодженістю, згуртованістю та здатністю гідно витримувати лихоліття війни.  Щодня ми боремося, спираючись одне на одного, адже разом можемо подолати все.

2022 рік закарбується в сторінки історії нашої держави як рік нашої незламності.

Різдвяна зірка обов’язково осяє нам переможний  шлях!

Нехай прийдешній 2023-й

30 Грудня 2022 08:00Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

Чи підлягають оплаті лікарняні, якщо працівник у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років?

Мільйони українських працівників залишаються захищеними у разі настання страхового випадку попри повномасштабне вторгнення. Зокрема, страхові гарантії зберігаються для молодих батьків.

Чи підлягають оплаті е-лікарняні, якщо працівник знаходиться у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років?

● Під час відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку за застрахованою особою зберігається цілий ряд соціальних і страхових гарантій.

● Зокрема, якщо така відпустка збігається з виходом у відпустку по вагітності та пологах, допомога по

29 Грудня 2022 12:38Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

Середній розмір декретних допомог від Фонду зріс на 16,1%

Кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах оплачується Фондом соціального страхування України. Зазвичай така відпустка триває 126 календарних днів, кожен з яких фінансується у розрахунку 100% середнього доходу працівниці.

Попри повномасштабну війну середньоденний розмір декретної допомоги від ФССУ зріс на 16,1% у січні-листопаді відносно тих же місяців минулого року. За кожен день відпустки по вагітності українки в середньому отримували 387,87 гривні допомоги – загалом біля 49 тисяч гривень.

З початку цього року Фонд виплатив вже майже 5 мільярдів гривень

26 Грудня 2022 12:32Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

Фонд профінансував одноразову допомогу за кошти ФССУ для сім'ї лаборанта, який помер внаслідок профхвороби на COVID-19

Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразової допомоги за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням для родини лаборанта з Івано-Франківської області, який помер внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.

Розмір допомоги склав 227 тисяч гривень. Перерахування здійснено Фондом сьогодні, 26 грудня.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Загалом ФССУ профінансував надання одноразової допомоги за кошти Фонду відповідно

26 Грудня 2022 12:30Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

ФССУ погасив заборгованість з лікарняних і декретних допомог

21 грудня поточного року Фондом соціального страхування України було погашено заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати вчасно та в повному обсязі здійснюються на всій території України, де це можливо в умовах воєнного стану і бойових дій.

Зокрема, сьогодні задля погашення заборгованості ФССУ направив:

● на допомоги по тимчасовій непрацездатності – 631,39 млн грн;

● допомоги по вагітності та пологах – 247,98 млн грн;

● допомоги на поховання – 2,11 млн грн;

● допомоги по тимчасовій

23 Грудня 2022 12:13Інформує служба зайнятості

Більше сотні безробітних отримали роботу завдяки компенсації ЄСВ

Про це повідомляють в обласній службі зайнятості. Роботодавцям, які створюють нові робочі місця, служба зайнятості допомагає підібрати кадри та компенсує фактичні витрати на сплату єдиного соціального внеску за працевлаштування безробітних. У поточному році такою послугою скористалися 84 роботодавці, завдяки чому роботу отримали 136 безробітних.

Компенсація виплачується протягом одного року за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Отримати її можуть роботодавці у разі працевлаштування на нові

23 Грудня 2022 12:10Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

ФССУ ПРОВІВ НАРАДУ З ПЕНСІЙНИМ ФОНДОМ ЗАДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВСІХ ВИПЛАТ В УМОВАХ РЕОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ СОЦСТРАХУВАННЯ

Під час реорганізації системи соціального страхування, що розпочнеться з 01 січня, застраховані особи, потерпілі на виробництві та їх родини мають бути вчасно забезпечені повним обсягом гарантованих законодавством виплат і допомог. А фінансування щомісячних страхових виплат пройти безперебійно для всіх отримувачів. На цьому 22 грудня наголосили учасники ініційованої виконавчою дирекцією та правлінням Фонду соціального страхування України наради. Участь у заході взяли члени правління ФССУ, представники Пенсійного фонду України та керівний склад виконавчої дирекції ФССУ.

Учасники

23 Грудня 2022 12:09Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

ФССУ завершив фінансування щомісячних страхових виплат – потерпілим направлено 900 млн грн упродовж грудня

Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин вчасно отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати.

Сьогодні ФССУ завершив фінансування щомісячних страхових виплат у грудні – упродовж місяця Фондом направлено близько 900 мільйонів гривень для проведення виплат 170 тисячам українців.

Кошти направлено вчасно та в повному обсязі для всіх потерпілих і членів їх родин, зокрема, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

23 Грудня 2022 12:07Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

Допомога  за один день лікарняного зросла на 58,7 гривні

Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками одинадцяти місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 431,42 гривні – це на 58,7 гривні більше, ніж за той же період минулого року.

Усі види допомог виплачуються Фондом соціального страхування України у повному обсязі. 

Нагадаємо, дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника.

23 Грудня 2022 10:05Прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

Фонд профінансував одноразову допомогу за кошти ФССУ для сім'ї акушера-гінеколога, який помер внаслідок профхвороби на COVID-19

Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразової допомоги за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням для родини акушера-гінеколога з Київської області, який помер внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.

Розмір допомоги склав 227 тисяч гривень. Перерахування здійснено Фондом сьогодні, 16 грудня.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Загалом ФССУ профінансував надання одноразової допомоги за кошти Фонду відповідно

22 Грудня 2022 08:00Вітання

Цього року, мабуть, немає жодного українця, який би не розумів важливість цієї професії. Сьогодні енергетики докладають максимум зусиль для забезпечення функціонування енергетичної інфраструктури країни. Цілодобово, іноді, навіть, попри ризик для життя, повертають людям світло, а з ним тепло і воду. І кожен українець щиро дякує вам за вашу роботу.

Від щирого серця хочу привітати усіх працівників енергетичного комплексу, справжніх професіоналів своєї справи, з професійним святом! Бажаю вам здоров’я, невичерпної енергії, успіхів, щастя, благополуччя і мирного неба!

Тримайте і надалі енергетичний фронт!

Хай береже вас Господь!

Від щирого серця

Голова

<<<1 - 11 з 705>>>