<<<1 - 11 з 125>>>


13 Листопада 2019 17:00Актуально

Пільги на оплату житлово-комунальних послуг можна отримати у грошовій формі

 

Починаючи з 1 жовтня цього року, в Україні діють дві форми надання пільги на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі: готівкова та безготівкова. При цьому порядок їх призначення залишається незмінним.

 

Про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін на сьогоднішньому брифінгу.

09 Жовтня 2019 10:00Актуально

Про державну реєстрацію нормативно-правового акта

В Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 30 вересня 2019 року №114/1374  зареєстровано наказ управління соціального захисту населення Талалаївської районної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в управлінні  соціального захисту населення Талалаївської районної державної адміністрації» від 17 вересня 2019 року №27.

Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в управлінні соціального захисту населення Талалаївської РДА.pdf

 

18 Вересня 2019 12:00Подія

Засідання районного комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп до об’єктів соціальної та інженерно - транспортної інфраструктури

 18 вересня відбулося засідання районного комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп до об’єктів соціальної та інженерно - транспортної інфраструктури під головуванням заступника голови райдержадміністрації Лариси Шевченко.

     У ході засідання розглянуто питання облаштування приміщень магазинів в смт Талалаївка на предмет безперешкодного доступу до них осіб з інвалідністю та інших маломобільних

02 Липня 2019 16:00Актуально

Щодо участі в Національних змаганнях «Ігри Нескорених»

Міністерством у справах ветеранів війни України розпочато реєстрацію щодо участі в Національних змаганнях «Ігри Нескорених», в яких можуть взяти участь усі ветерани та діючі військовослужбовці Збройні Сили України – Українські  Воїни, Національна гвардія України, Державна прикордонна служба України, Національна поліція України, Служба безпеки України, а також представники добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій.

       Прийом заявок розпочався з 14 червня та буде тривати до 20 липня 2019 року включно.

 

       За посиланням нижче знайдете повний пакет матеріалів для анонсу та реєстрації учасників відборів на Ігри Нескорених в Україні:

 

       https://invictusgames.in.ua/news/5d03d24b5774d

       https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman

 

За інформацією УСЗН

 

 

         

03 Травня 2019 09:20Актуально

5 запитань про субсидії

 

Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами?

 

Усім діючим субсидіантам, які не матимуть заборгованості за комуналку, у травні автоматично перепризначать субсидію на новий період. Її з травня видаватимуть готівкою: пенсіонерам на пенсійну картку чи через Укрпошту,

24 Квітня 2019 11:20Актуально

Щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції

Відповідно до Постанови КМУ від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників  антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях»(зі змінами)  управлінням соціального захисту населення Талалаївської  районної державної адміністрації визначено суб’єктів  надання послуг з психологічної реабілітації, які відповідають вимогам  до суб’єктів, встановленим  наказом Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 № 597 «Про затвердження Вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації».              

 

Наказом начальника управління соціального захисту населення Талалаївської районної державної адміністрації  від 19.04.2019 р. №17 до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації постраждалих учасників  Революції Гідності та учасників антитерористичної операції включено  санаторно-курортний заклад ТОВ «Санаторій «Токарі», Сумська область, Лебединський район, с.Токарі, вул. Санаторна, 96, та ДП «ПІВДЕНЬ-КУРОРТ-СЕРВІС» Санаторій «Орізонт», який знаходиться за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1-А

 

Бажаючим стати на облік для отримання послуг із психологічної реабілітації необхідно звернутись до управління соціального захисту населення за адресою: смт.

24 Квітня 2019 11:00Актуально

Реабілітація дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу

 

1. Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник подає до місцевого органу соціального захисту населення  заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі (далі - заява) із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями:

 

паспорта громадянина України та/або свідоцтва про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини;

 

індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;

25 Лютого 2019 15:10Актуально

Інформація щодо забезпечення осіб з числа учасників антитерористичної операції технічними засобами реабілітації, в тому числі протезуванням (ортезуванням)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 1 жовтня 2014 р. № 518
Київ

Деякі питання протезування та ортезування виробами підвищеної функціональності за новітніми технологіями та технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості кінцівки або кінцівок

{Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ
№ 39 від 04.02.2015
№ 465 від 08.07.2015

19 Лютого 2019 12:20Актуально

Як працюватиме монетизація субсидій

 

Уже через два тижні субсидія громадянам виплачуватиметься готівкою. Всі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні

13 Лютого 2019 12:30Актуально

Нове в призначенні житлової субсидії

Постановою Кабінету Міністрів України  від 06 лютого 2019 року № 62  внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій , затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”:

 

«Головним розпорядником коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Мінсоцполітики»

 

«Житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо:

 

- структурним підрозділом з питань соціального

05 Лютого 2019 12:40Актуально

Міжнародний семінар «Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя»

          З 14 по 19 квітня 2019 року в м. Братислава у співпраці з Східноєвропейським агентством розвитку (EEDA) за підтримки Посольства Словаччини в Україні заплановано міжнародний семінар «Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя» (програма додається).

          Метою семінару є ознайомлення з міжнародними системами і моделями надання соціальних послуг, сучасними технологіями соціальної роботи в різних сферах життєдіяльності,

<<<1 - 11 з 125>>>