16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Зустріч секретаря міської ради Людмила Ткаченко з директором підприємства «АТП 17-443» Миколою Душиним

Які соціальні маршрути будуть діяти в Новгород-Сіверській міській територіальній громаді та якою буде вартість проїзду? Ці та ряд інших нагальних питань сьогодні обговорювали на зустрічі секретар міської ради Людмила Ткаченко з директором підприємства «АТП 17-443» Миколою Душиним.

Під час зустрічі було вирішено поки запустити шість рейсів по селах громади:

- Новгород-Сіверський-Попівка,

- Новгород-Сіверський-Студинка,

- Новгород-Сіверський- Рогівка,

- Новгород-Сіверський-Бучки,

- Новгород-Сіверський-Будище,

- Шостка-Фаївка.

На зустрічі йшлося про розклад руху автобусів. Попередньо обговорили й скільки буде коштувати проїзд, а скільки грошей буде виділятися з бюджету громади. Запитували у Миколи Душина про те, чи є можливість окрім цих рейсів відправляти автобуси «АТП 17-443» й в інші села громади. «Для цього у нас не вистачає техніки. Нещодавно наш автобус проїхав до Прокопівки, проте не зміг піднятися на мосту, що через річку Віть. Повернувся назад. Можливо, навесні ми спробуємо відновити цей рейс», – сказав Микола Душин. Також на зустрічі визначилися з вартістю проїзду у міських автобусах.

Остаточно затвердити вартість проїзду мають члени виконкому. Найближче засідання виконавчого комітету Новгород-Сіверської міської ради заплановане на 21 січня.