16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Увага! Для малого та середнього бізнесу відбудеться вебінар

  З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

   В зв’язку з цим, відбудеться вебінар на тему: «Актуальні питання щодо податкового законодавства у період карантину. Зміни у застосуванні РРО», який відбудеться 4 грудня 11.00-12.00 за участі представників:

- Головного управління ДПС України у Чернігівській області;

- Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

  В ході даного вебінару будуть розглянуті низка найактуальніших питань, що стосуються введення РРО, їх практичного застосування, законодавчих змін, використання програмного РРО та відміни книги доходів для ФОПів з 01 січня 2021 року.

  Для більшої продуктивності просимо надсилати Ваші питання стосовно даної теми на електронну адресу Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» [email protected].

  Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=9DGGyEOOPQM у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності можливості взяти участь у зазначений час, даний вебінар можна переглянути пізніше у запису.

Участь у заході безкоштовна.