16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Рятувальники провели рейд серед мешканців житлового сектору

11 серпня рятувальники Новгород-Сіверського району провели профілактичний рейд серед мешканців житлового сектору з метою інформування їх щодо правил пожежної безпеки у побуті.

Під час інформаційно-профілактичної бесіди, рятувальники розповіли правила пожежної безпеки при експлуатації електричних приладів, а також при поводженні з відкритим вогнем, адже це основні причини виникнення пожеж у помешканнях. Крім того, громадянам пояснили наскільки небезпечним може бути паління у ліжку, особливо у нетверезому стані.

Під час проведення рейду, батькам нагадували, що небезпечно залишати маленьких дітлахів вдома без нагляду, адже малюки можуть не розуміти усієї небезпеки від гри із сірниками, запальничками чи свічками. Також рятувальники наводили приклади, коли доводилося виїжджати на виклики, коли діти вилазили на підвіконня та відкривали вікна, що несе за собою не меншу небезпеку, ніж ігри з вогнем.

Для кращого ознайомлення з правилами пожежної безпеки, рятувальники роздали інформаційні листівки, де детальніше вказано, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації чи пожежі.