16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Зустріч боксера Андрія Тимошенка з Новгород-Сіверським міським головою Олегом Бондаренком

   Після травми в ринзі йому треба було оперувати руку. Постало питання – а що далі? Чи буде спортивне майбутнє? Така ситуація трапилася з нашим відомим боксером Андрієм Тимошенком.

   За операцію треба було заплатити двадцять тисяч гривень, а потім на спортсмена чекала тривала реабілітація та відновлення спортивної форми. За допомогою Андрій разом зі своїм тренером Віктором Балабком звернулися до Новгород-Сіверської міської ради та директора ПП «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції» Олексія Калити. Не змогли залишитися осторонь такої біди. Спортсмену пішли назустріч та оплатили операцію.

   До речі, Андрій працює тренером в КДЮСШ, ділиться боксерським досвідом з малечею і далі планує залишатися в Новгороді-Сіверському.

   Вже в червні Андрій Тимошенко почав тренування. Нещодавно юнак повернувся з навчально-тренувальних зборів Національної збірної України серед чоловіків. Сьогодні боксер прийшов до міської ради подякувати за допомогу та поділився планами на майбутнє. Андрій почав підготовку до Кубку України з боксу, який має відбутися у вересні в Маріуполі. Впевнені, що найкращі бої новгород-сіверського боксера попереду і він ще заявить про себе на весь світ.