16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня пам'яті та примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дорога Новгород-Сіверська громадо!

73 роки тому завершилась найбільш кровопролитна війна в історії людства, яка забрала мільйони людських життів. В Україні немає, мабуть, сім’ї, яку не опалили тогочасні воєнні події.

З перших днів війни пліч-о-пліч із бойовими побратимами інших національностей українські воїни боролися з ненависним ворогом. Захисники України проявили нечувану мужність та героїзм: відстояли Вітчизну від фашистських загарбників, а потім своєю працею піднімали країну з руїн, будуючи життя для своїх нащадків - нас з вами.

Цими травневими днями ми вшановуємо воїнів-визволителів, які живуть поруч з нами, низько схиляємо голови в скорботі за тими, хто поклав життя на полях бою, розділяємо біль втрат за ветеранами, які вже пішли в небуття.

Я щиро вітаю з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні всю нашу громаду і, насамперед, ветеранів, які пройшли тисячі кілометрів фронтових доріг, гідно виконавши свій військовий та громадянський обов’язок.

Зичу Вам, дорогі наші визволителі, міцного здоров’я, миру, добра, сімейного затишку і благополуччя. Ми пам’ятаємо, яку неймовірну ціну заплатив наш народ, аби бути вільним. Ми пишаємося Вашим подвигом. Здоров’я всім, світлого майбутнього та мирного неба над головою!

З повагою міський голова Олег Бондаренко