16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
04 травня 2018 року у Новгороді-Сіверському відбувся звітний концерт міської дитячої музичної школи.

04 травня 2018 року у Новгороді-Сіверському в районному будинку культури відбувся звітний концерт міської дитячої музичної школи «Моя Україна – музична країна». Концертну програму наповнили яскраві вокальні та інструментальні твори у виконанні найкращих вихованців музичної школи і творчих колективів даного закладу. Відкрив концерт хор вокалістів школи піснею М. Ткача на музику Ігоря Поклада «Моя Україно». До глибини душі торкнулася серця слухачів пісня «Тече річка» у виконанні вокалістів. Слідом на сцену виходили учасники конкурсів Карпенко Ілля і Чмихун Анна, у виконанні яких прозвучали запальні ритми і вишукані мелодії. На святі були присутні керівництво міської ради, батьки, вчителі, мешканці міста, які є поціновувачами музики. Гучними оплесками вони вітали юних артистів та їх педагогів.

Квартет скрипалів виконав «Романтичну прелюдію», тріо гітаристів порадувало мелодією української народної пісні «Грицю, Грицю». Зведений ансамбль скрипалів «Мелодика», під керівництвом викладача по класу скрипки Надії Школьної, ще раз довів, що творча співдружність учнів і викладача – це не тільки цікаве, пізнавальне спілкування, але прекрасний зразок для наслідування. У виконанні ансамблю «Сіверські музики» під керівництвом викладача, аранжувальника Олександра Скрипченка, були виконані твори «Попурі на теми єврейських мелодій» і «Аркан».

На завершення заходу міський голова Олег Бондаренко висловив щирі слова подяки народному депутату України Анатолію Євлахову, за матеріальної підтримки якого у 2017 році для музичної школи було придбано оргтехніку, концертне устаткування та сучасні музичні інструменти. Педагогічному колективу музичної школи та вихованцям міський голова побажав нових творчих злетів, натхнення та наполегливості у роботі.