16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Вогнеборці 7 ДПРЧ м.Новгород-Сіверський провели практичні навчання з ліквідації пожежі у гуртожитку Новгород-Сіверського медичного училища.

12 квітня вогнеборці 7 ДПРЧ (м.Новгород-Сіверський) 2 ДПРЗ разом з начальником Новгород-Сіверського районного відділу У ДСНС України у Чернігівській області провели практичні відпрацювання з ліквідації умовної пожежі в гуртожитку Новгород-Сіверського медичного училища.

За тактичним задумом, під час перебування студентів на відпочинку у своїх кімнатах після занятть в приміщенні кухні, на другому поверсі будівлі виникла пожежа. Завданням обслуговуючого персоналу гуртожитку було максимально швидко організувати евакуацію студентів з будівлі гуртожитку, а завдання рятувальників - оперативно прибути на місце події та усунути наслідки можливої надзвичайної ситуації.

В ході навчань працівники та обслуговуючий персонал спрацювали добре. Студенти були вчасно виведені згідно плану евакуації, після чого рятувальники провели бойове розгортання та приборкали умовну пожежу. Після тренувань з персоналом гуртожитку та директором навчального закладу була проведена роз'яснювальна бесіда і обговорені недоліки, які були виявлені під час проведення заходу та шляхи їх усунення.

Новгород-Сіверський районний відділ УДСНС у Чернігівській області