16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
У Новгороді-Сіверському відбулись урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України.

06 квітня 2018 року у Новгород-Сіверському об'єднаному міському військовому комісаріаті відбулися урочисті проводи призовників першого весняного призову 2018 року на строкову службу до лав Збройних Сил України. Привітати юнаків на подвір’я військомату прийшли батьки, родичі, керівництво міської та районної ради, РДА, громадськість.

На початку заходу виступив військовий комісар Олег Отрощенко, привітав призовників з початком служби та вручив учаснику АТО Валерію Івасику почесну відзнаку держави.

З напутніми словами до майбутніх захисників України звернувся і міський голова Олег Бондаренко, побажав їм впевності, мужності та вірної служби у лавах Збройних Сил України.

Зі словами вітання та найкращими побажаннями перед новобранцями виступили заступник голови РДА Неля Чугаєва, голова ГО "Учасники АТО Новгород-Сіверщини" Іван Мельник, заступник начальника відділу прикордонної служби "Грем'яч" Роман Коваленко.

Цієї весни з міста та району призвали 12 юнаків. Сьогодні, в цей урочистий день, зберігаючи давню українську традицію, кожному з них вручили великий і святий хліб - Великодню Паску. Материнське благословення юним призовникам висловила Лариса Акальмаз, побажавши їм змужнілими і здоровими повернутись додому, де на них чекатимуть люблячі батьки.

В цей день юнаки отримали і музичні привітання від солістки районного будинку культури Марини Олексієнко та жіночого вокального ансамблю, учасниці якого виконали пісню "Синові". На завершення заходу виступив призовник В'ячеслав Бєльтіков, запевнивши, що вони, майбутні захисники України, з честю будуть виконувати свій військовий обов'язок.