16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
У Новгород-Сіверській міській раді пройшов навчальний семінар.

Як укласти декларацію з сімейним лікарем та отримати медичну допомогу – про це 05 квітня 2018 року головний лікар КЗ Новгород-Сіверського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Черненко розповіла під час навчального семінару у міській раді. У ході зустрічі працівникам міської ради були надані детальні роз’яснення щодо того, як обрати свого лікаря.

По-перше, треба визначитись з лікарем, а вже потім взяти необхідні документи, які знадобляться для підписання угоди, – паспорт та ідентифікаційний номер. Якщо ж ви підписуєте декларацію з педіатром (чи сімейним лікарем, який буде обслуговувати вашу дитину), то також знадобиться свідоцтво про народження дитини та документи (паспорт та код) одного з її батьків або опікунів.

Основний спосіб заповнення декларації — електронний: лікар внесе ваші дані в систему. Важливо, що декларація з’явиться в системі після подвійної авторизації: лікар попросить назвати код, який надійде вам СМС- повідомленням. Під час укладання декларації потрібно мати при собі мобільний телефон. Щодо термінів підписання декларацій, то як наголосила Оксана Черненко – їх бажано підписати до 01.07.2018 року.