16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
20 березня у дошкільному навчальному закладі "8 Березня" відбувся фестиваль патріотичної пісні, танцю та вірша.

20 березня 2018 року у дошкільному навчальному закладі ˮ8 Березняˮ відбувся фестиваль патріотичної пісні, танцю та вірша - ˮХай у серці кожної дитини живе любов до Батьківщиниˮ. Участь у даному заході, крім вихованців дошкільного навчального закладу ˮ8 Березняˮ, взяли також вихованці міських закладів освіти – дошкільний навчальний заклад ˮЛастівкаˮ та навчально-виховний комплекс ˮДзвіночокˮ. Відкрила урочистий захід словами привітань до дошкільнят начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Головня.

Запалені свічки, хвилина мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні, воїнів АТО, мирних жителів, усіх полеглих за незалежність України, сумна мелодія – все це спонукало присутніх на заході поринути у спогади трагічних подій у країні. Досить зворушливо лунали пісні і вірші у виконанні маленьких патріотів, синів і дочок України.

Від перегляду святкового концерту, який підготували працівники і вихованці даних закладів, батьки, діти і вихователі отримали багато позитиву. Варто було лишень подивитись на ці усміхнені, сповнені надії, радісні обличчя.

Напередодні проведення фестивалю у фойє дитячого садка ˮ8 Березняˮ діяла виставка дитячих робіт, які маленькі рученята робили під час занять у своїх закладах. Про важливість ролі подібних заходів у патріотичному та духовному вихованні маленьких новгород-сіверців годі й говорити. Почуття неабиякої гордості і усвідомлення того, що ми - українці наповнювало в цей день і кожного з маленьких патріотів!