16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
15 березня у приміщенні Новгород-Сіверської міської ради відбулось публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2017 рік.

У відповідності до вимог ст. 28 Бюджетного кодексу України 15 березня у залі засідань міської ради відбулось публічне представлення головними розпорядниками звіту про виконання міського бюджету за 2017 рік. Міський голова, начальники управлінь та відділів міської ради покроково зупинялися на всіх статтях видатків міського бюджету та озвучили конкретні цифри за міськими цільовими програмами. Проінформовано про видатки на виплату соціальних допомог громадянам, енергоносії та посилення матеріально-технічної бази установ та закладів освіти, культури, ремонт доріг та благоустрій.

Після закінчення доповіді всі бажаючі мали змогу поставити питання. А так як серед представників громадськості, тих, хто небайдужий до проблем міста та бере активну участь у житті Новгород-Сіверської громади, був присутній лише голова громадської організації «Учасники АТО Новгород-Сіверщини» Іван Мельник, то він і озвучив проблемні питання, які його цікавили.

Наприкінці, міський голова Олег Бондаренко висловив сподівання, що попри важкі економічні та політичні умови в державі, усі заплановані у міському бюджеті на 2018 рік роботи та заходи намагатимуться виконати в максимальному обсязі.

Більш детально ознайомитися зі звітами головних розпорядників коштів можна на сайті міської ради в розділі "Бюджет міста" (підрозділ «Публічне представлення інформації про виконання бюджету»).