16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
15 лютого у Новгороді-Сіверському відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого у Новгороді-Сіверському відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В районному будинку культури під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих воїнів-афганців, яких вже не має зараз серед живих. За роки війни в Афганістані (1979-1989) Новгород-Сіверщина втратила 4 своїх синів. За проявлений героїзм та мужність присутнім в залі ветеранам-афганцям було вручено грамоти. В ході заходу виступив міський голова Олег Бондаренко, зазначивши, що учасники бойових дій в Афганістані з честю виконали військовий обов'язок і на сьогодні вони є для усіх прикладом мужності та відваги. Міський голова побажав всім їм здоров'я, сили духу та наснаги.

Голова районного осередку Української спілки ветеранів Афганістану Іван Шульга зичив своїм побратимам міцного здоров’я, довгих років життя та злагоди. А ще висловив надію, що війна на сході України все ж закінчиться.

По завершенню урочистостей відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку землякам- учасникам бойових дій в Афганістані. Отець Володимир відправив заупокійну літію. Присутні помолились за загиблих воїнів-афганців.