16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
24 січня з робочим візитом Новгород-Сіверський відвідали в.о. першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Юлія Свириденко та начальник Управління ДСНС України в Чернігівській області Роман Гордовий.

24 січня з робочим візитом у Новгороді-Сіверському перебували в.о. першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Юлія Свириденко та начальник Управління ДСНС України в Чернігівській області Роман Гордовий. На початку візиту Юлія Свириденко зустрілася в РДА з багатодітними матерями міста та району, які виховують 5 і більше дітей та вручила їм подарункові сертифікати на отримання побутової техніки та меблів. Міський голова Олег Бондаренко приєднався до привітань, зазначивши, що міська рада вже робить певні кроки на шляху покращення соціального захисту громадян. З 1 січня 2018 року у Новгороді-Сіверському почала діяти «Комплексна міська програма підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми». У рамках програми з місцевого бюджету надаватимуть одноразову матеріальну допомогу жінкам при народженні у сумі 1 тис. грн.

Наступним об’єктом, на якому побували гості з області стала пожежно-рятувальна частина. В урочистій обстановці ключі від нового автомобіля з рук в.о.першого заступника голови Чернігівської обласної держадміністрації Юлії Свириденко отримав начальник Новгород-Сіверського районного відділу Андрій Анікієнко. Міський голова Олег Бондаренко вручив подарунковий сертифікат на суму 80 тис. грн. Від в.о. голови РДА рятувальники також отримали подарунок - сертифікат на суму 15 тис.грн.

Відвідали посадовці з області і понтонний міст на Десні. Цей об'єкт перебуває в аварійному стані і потребує для свого відновлення значних коштів.