16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Державна прикордонна служба України проводить набір на військову службу за контрактом.

Набір на посади солдатів та сержантів проводиться з числа осіб, які добровільно виявили бажання служити у Державній прикордонній службі України.

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ Кандидати на військову службу за контрактом повинні мати гарний стан здоров’я, загальноосвітній розвиток, позитивно характеризуватися за місцем роботи та проживання, а також:

- мати вік від 18 до 40 років;

- не мати судимостей та близьких родичів, що мають судимості;

- не мати відкритих кримінальних та адміністративних проваджень;

- бути добре розвинутими фізично і бути готовими до здачі заліків з фізичної підготовки;

- бути готовими проходити службу у підрозділах охорони державного кордону, що дислокуються в населених пунктах Новгород-Сіверського, Семенівського, Щорського, Городнянського, Ріпкинського та Чернігівського районів.

Під час проходження служби військовослужбовці забезпечуються повним соціальним пакетом, закріпленим на законодавчому рівні, а саме грошовим забезпеченням, безкоштовним медичним обслуговуванням, індивідуальним підходом при отриманні речового майна, екіпірування, озброєння, гарантованими соціальними пільгами при звільненні з військової служби в запас.

Середня зарплатня рядового та сержантського складу на першому році служби від 3000 гривень.

За довідками звертатися до представників Територіального центру комплектування Північного регіонального управління за адресою: 14026 м. Чернігів вул. Квітнева 3-в, тел. 8 (04622) 5-80-32 (комут.) або (063) 057-15-53