16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановна громадо, депутати, посадові особи місцевого самоврядування, члени виконавчих комітетів, ветерани органів місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування — це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і всіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми Новгорода-Сіверського, дбають про розквіт і зростання міста.

На моє глибоке переконання, місцеве самоврядування, як найбільш наближена до людей частина владного механізму держави ділить з людьми їх радощі і горе, надії і сподівання. Поступово, щодня депутати, члени виконавчих комітетів, посадові особи місцевого самоврядування за підтримки громади роблять усе можливе, аби наблизити рівень життя у нашому суспільстві до найвищих світових стандартів. Нехай же рішучими, правильними та впевненими будуть їх рішення та вчинки!

Бажаю від щирого серця всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях!

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.