16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
До відома громадян міста.

02 листопада 2017 року о 12.00 в актовому залі відділу освіти Новгород-Сіверської міської ради відбудеться презентація нової Програми підтримки підприємництва «Будуй своє», розробленої Ощадбанком!!! 

Це унікальна Програма, яка розрахована як для Клієнтів банку, так і для не-Клієнтів банку. Учасником програми може стати будь-який підприємець ( ФОП чи ТОВ). А ставши її учасником та Клієнтом Ощадбанку, Ви ще й легко стартуєте, отримавши миттєвий пакет для бізнесу, куди входить: швидке відкриття рахунку, корпоративна картка та зручний інтернет- банкінг. Також «Будуй своє» передбачає можливість скористатись підтримкою провідних компаній – наших  партнерів, які пропонують знижки та безкоштовне користування послугами протягом певного терміну часу .

Головним пріоритетом даної програми є навчання. Для цього ми розробили Портал «Будуй своє» (https://buduysvoe.com/), зареєструвавшись на якому ви маєте можливість абсолютно безкоштовно: 

пройти тестування, для визначення сильних, слабких сторін та напрямок  майбутньої підприємницької діяльності

пройти навчальні курси в сфері фінансів, маркетингу та ІТ

 

записатись на консультацію та отримати поради менторів та просто ознайомитись з різними бізнес публікаціями.

 

Ще однією особливістю програми є можливість брати участь у бізнес конференціях.

Будуйте своє! З нами вам буде легко, адже окрім всіх цих послуг, ви також зможете скористатись фінансовою підтримкою. Ощадбанк   розробив нові програми мікрокредитування, які уже стартують найближчим часом.

Ми змінюємось і хочемо, щоб країна змінювалась разом із нами. Не те щоб це було дуже легко чи ой як швидко, але з кожним кроком ми все ближче до мети. "Будуй своє" - це наш внесок у майбутнє України. Сьогодні ми допомагаємо малому бізнесу, а завтра - живемо в країні підприємців!