16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня автомобіліста та дорожника

Шановні автомобілісти та дорожники!

Вітаю всіх водіїв Новгород-Сіверщини та працівників дорожніх організацій з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника. Ваші професії вимагають високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту, вашими зусиллями триває модернізація автошляхів в Україні до рівня сучасних транспортних артерій. І поява автобанів, які поєднають стратегічні напрямки, стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного та динамічного розвитку держави.

Переконаний в тому, що дорожники та автомобілісти нашого Сіверського краю докладатимуть зусиль для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, впровадження нових послуг та маршрутів, а влада, зі своєї сторони, докладатиме зусиль, щоб ви їздили по відремонтованих та відбудованих сучасних автодорогах.

Бажаю, щоб Ваша праця, шановні автомобілісти і дорожники, приносила Вам радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед Вами нові перспективи. Міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту та затишку, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.