16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
У Новгороді-Сіверському відбувся сольний концерт оперної співачки Дарини Романьок.

22 жовтня 2017 року у читальному залі Новгород-Сіверської міської бібліотеки відбувся сольний концерт оперної співачки, нашої землячки Дарини Романьок. Молода, тендітна, струнка красуня Дарина Романьок, подарувала присутнім глядачам понад годину спілкування з прекрасним світом оперного співу. У її виконанні прозвучали відомі класичні твори відомих майстрів опери та арії з опер і романси написані українськими композиторами. Акомпанував співачці викладач Новгород-Сіверської дитячої музичної школи Володимир Рахманов, який надзвичайно майстерно мовою музики допомагав Дарині доторкнутися до душі кожного з присутніх

Привітав співачку депутат обласної ради, заступник голови обласної ради Сергій Сергієнко, який подякував Дарині за чудовий концерт і сказав, зокрема про те, що величезна заслуга в успіху окремої людини – це ще й заслуга рідних і близьких, які завжди підтримують і допомагають, тому їм Сергій Сергієнко висловив окремі слова вдячності.

Вітаючи винуватицю свята міський голова Олег Бондаренко сказав, що він гордий з того, що саме Сіверська земля народжує таких талановитих людей як Дарина Романьок. Дякуючи за концерт, міський голова зауважив, що така подія, як концерт оперної співачки – непересічна подія для міста та його мешканців, про що свідчить повна зала глядачів, які з захопленням слухали співачку і після кожного виступу вибухали оваціями. На добру згадку про рідне для співачки місто міський голова подарував їй сувеніри із зображеннями пам’яток та туристичного логотипу міста.

Теплі слова для Дарини пролунали з вуст першої вчительки Надії Разінько та бабусі винуватиці свята.

Завершилося дійство фотосесією та інтерв’ю співачки для місцевих засобів масової інформації.

ФОТО: