16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відкритий турнір "Легенди вулиць"

21 жовтня 2017 року у Новгороді-Сіверському за підтримки міської ради відбувся відкритий турнір з ”вуличних” видів спорту ˮЛегенди вулицьˮ.

До програми турніру були включені чотири найбільш популярні, серед українців, види спорту: футбол, баскетбол, армреслінг та street workout. У змаганнях взяли участь чотири команди з Новгорода-Сіверського. Змагання турніру проходили паралельно і мали на меті пропагувати серед новгород-сіверців здоровий спосіб життя, спорт, ініціативу та наполегливість, безпосереднє спілкування на свіжому повітрі, а не його інтернет-замінники. Захід був покликаний викликати негативне відношення до вживання у молодіжному середовищі алкоголю, наркотиків, палінню серед населення.

Відкриваючи турнір секретар міської ради Юрій Лакоза зосередив увагу присутніх на тому факті, що у всі часи було модно бути сильним, та здоровим. Саме у молодому віці закладається фундамент для подальшого успішного життя людини. Юрій Лакоза побажав учасникам турніру чесної боротьби та яскравої перемоги.

Голова спортивно-патріотичного клубу ”Горислав”, Ігор Подоляко закликав молодь бути завжди наполегливими, намагатися виховувати якнайкраще свій дух і своє тіло, вибудовувати свої перемоги наполегливою працею на благо себе, рідного міста та України. Він також оголосив, що за перемогу серед учасників з армреслінгу нашим земляком Сергієм Гоманом запроваджено грошові винагороди за перше місце – 500 гривень, за друге і третє місця – триста та двісті гривень.

ФОТО