16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня захисника України.

Дорогі земляки!

Шановні захисники України!

Величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці у сьогоденні символічно поєднано з датою шанування українського козацтва та Днем захисника України, з якими щиро і сердечно всіх вітаю!

Чудовим і безтурботним мав би бути цей святковий день. Та спільна біда, що постукала у двері українців, покликала кращих синів і доньок на захист рідної землі, і знову розпочато безжальний поєдинок правди з брехнею, і знов ворожа агресія вносить у життя українців біль втрат та відчай розчарування.

У День захисника України ми схиляємо голови в журбі за загиблими патріотами, перед мужністю та незламністю воїнів, що сьогодні боронять Батьківщину від ворога.

У цей день з глибокою вдячністю і повагою згадаємо про чарівних захисниць та берегинь українського роду, які захищають рідну землю, гоять рани, душевні та тілесні, чекають так, як ніхто інший чекати не вміє. Нехає же матері дочекаються синів, дружини – чоловіків, діти – батьків та дідів.

Закликаю всіх до щирої молитви нашій Небесній Заступниці - Пресвятій Богородиці, щоби оберігала та покрила своїм святим Омофором український народ і благословенну українську землю.

Хай же зміцнюється воля, а надія, що живе у наших душах, дарує впевненість у тому, що вже незабаром мужні наші захисники змінять далекі східні степи на рідну землю і запанує на Вкраїні довгоочікуване мирне життя!

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.