16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57

єРобота: бізнес з друку картин на полотні в Чернігові

Змінити звичну обстановку до невпізнаваності і перетворити просте житло чи робоче приміщення на затишну оселю, оригінальну фотостудію, стильний офіс, ресторан, б'юті-салон можна без масштабного та затратного ремонту», – стверджує чернігівка Наталія Лебедєва і пропонує сучасні дизайнерські рішення. А саме: змінити інтер’єр за допомогою фотошпалер чи картин, друкованих на полотні або дерев’яних з картою міст. Розширити бізнес підприємниці допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

 

Все починалося просто за найпростішою схемою заробітку «купи-продай», з якої стартували в бізнесі чимало успішних нині підприємців. Наталія купувала фотошпалери в Китаї, а продавала в Чернігові. Тепер вона власниця майстерні і фотошпалери вже 10 років виготовляє сама. Асортимент продукції широкий, а тематика різноманітна. Є з 3d ефектом, розширюючі простір, в стилі лофт, з абстракцією, природою, їжею, мапами, дитячі тощо. І це не звичні паперові фотошпалери, які були колись, а справжні дизайнерські полотна з цифровим зображенням.

 

Наступним логічним кроком у цьому бізнесі, на мою думку, було виробництво картин, – розповідає Наталія. – За рахунок власних коштів я придбала дороговартісний широкоформатний принтер для кольорового друку та чорнила. Ці витрати становили 56,5% від потрібної суми для старту нового направлення. Щоб придбати решту обладнання, інструмент, сировину, оплатити оренду ще одного приміщення, скористалася програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» і отримала від держави майже 250 тис. гривень».

 

Розширення виробництва потребувало не тільки збільшення виробничих потужностей, а й додаткових робочих рук. Тому Наталія працевлаштувала двох працівників: оператора для друку на принтері та столяра для виробництва рам і натягування-кріплення полотен на рами. Зауважимо, створення робочих місць є обов’язковою умовою грантової програми.

 

Свій товар підприємниця продає через власний інтернет-магазин «LOVE-WALLS» https://love-walls.com/ , сторінку в Інстаграмі та Фейсбуці, торгові майданчики Prom та Rozetka, мережу гіпермаркетів «Епіцентр». Фотошпалери і картини виготовляє на основі зразків з каталогу та за дизайном клієнта, враховуючи всі його побажання. Замовити можна навіть популярний нині друк фото на полотні, що стане гарним подарунком як собі, так і близькій людині.

 

Я пропоную дуже простий на сьогодні спосіб прикрасити приміщення, вдихнути в нього нове життя та додати оригінальності. Такий спосіб декорування доступний і по кишені практично кожному!» – говорить Наталія Лебедєва і запрошує бажаючих переконатися в цьому.

 

Нагадаємо, за програмою «Власна справа» можна отримати від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць: одне робоче місце – до 150 тис. грн, два і більше – 250 тис. грн. Повернення коштів передбачається шляхом сплати податків і зборів, зокрема за працевлаштованих осіб.

 

Подати заяву можна просто зараз через Дія https://is.gd/KT7RoW

 

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

 

Чернігівський обласний центр зайнятості